Could not save XML file

Could not save marker XML file (/nas/wp/www/cluster-2148/eatsweden/wp-content/uploads/wp-google-maps/4markers.xml) for Map ID 4

 

För fjärde året i rad har vi här nöjet att presentera EatSweden Stockholm SPA, som tillsammans med EatSwedens restaurangböcker anses vara Sveriges mest uppskattade present.

2015 års upplaga av EatSweden Stockholm SPA bjuder in dig och en gäst till Sturebadet City, Luxury Spa Reisen, Roslags Spa, Sparadiset, Sturebadet Marina Tower, Njuta Spa & Klinik, Sturebadet Haga och Nynäs Havsbad.

Alla har sin egen unika filosofi, men förenas av målsättningen att ge varje kund den bästa av upplevelser i en avkopplande miljö.

Var och en av dessa åtta spa-anläggningar välkomnar dig och en gäst att besöka dem till priset av en person. De har också ett speciellt erbjudande till dig och en gäst, som gäller när du visar upp boken. Erbjudandet gäller under perioden 1 november 2014 – 31 december 2015. Se utförliga användarvillkor här. 

EatSweden Stockholm SPA önskar dig och dina vänner många avkopplande stunder tillsammans i åtta unika lyxiga spamiljöer!

Vi hoppas att vi får skämma bort dig!

Ifjol instiftade vi EatCare och skänker 10 kr per såld bok till Cancerfonden. Så tack för att du är med i kampen mot cancer! Tillsammans kan vi besegra den.